Andrei Iordache, dezlănțuit. Atac la Stănescu, Oprescu și Moț

Anunțată acum două zile, conferința de presă susținută de Andrei Iordache, manager pe picior de plecare de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, a avut loc. La spital, în sala de ședințe. Acolo unde, acum aproape patru ani, era prezentat medicilor slătineni ca manager al instituției.

Într-un bilanț ușor atipic, în care nu a vrut să evidențieze ce s-a făcut bine la spital, ci doar ce trebuie făcut de acum încolo, Andrei Iordache a apăsat pe trăgaci. Foc de voie. O ușoară ironie la adresa lui Renică Diaconescu, urmată de câteva atacuri la Paul Stănescu, președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, vicepreședinte CJ Olt și Emil Moț, deputat de Slatina, candidat anunțat la funcția de primar din partea Partidului Social Democrat.

Despre Stănescu, Iordache spune că a exercitat asupra sa presuni pentru a participa la un eveniment politic (lansarea lui Emil Moț la primăria Slatina), condiție obligatorie pentru a mai rămâne manager la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Despre Oprescu, tot Andrei Iordache spune că a fost de față atunci când asupra sa se exercitau presiuni de natură politică. Mai mult, în bilanț, managerul spune că nu a putut participa la concurs, atunci când acesta a fost organizat de CJ pentru șefia spitalului din motive legate de o anchetă penală aflată în curs. Fără a specifica decizia sa, referitoare la o candidatură la Primăria Slatina, Iordache spune că i se pare puțin ca proiectul principal al lui Moț să fie reabilitarea corpului central al spitalului, în condițiile în care acest demers este făcut și se află în prag de demarare a execuției anunțată cu termen de finalizare spre sfârșitul anului 2016…

Ştire în curs de actualizare… .

Sursă: Ziarul de Olt | George Pițulescu

Andrei Iordache, dezlănțuit. Atac la Stănescu, Oprescu și Moț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *