Bona care a DECAPITAT un copil de 5 ani: „Am actionat la ORDINUL lui Allah. Al doilea profet trebuie sa vina” – VIDEO

Bona arestata luni in Moscova dupa ce a fost prinsa langa o statie de metrou, in timp ce tinea in mana capul unei fetite pe care o ucisese si ameninta ca se arunca in aer, a declarat miercuri ca a decapitat fetita „la ordinul lui Allah”, transmite AFP.

Ghiulcehra Bobokulova, cetateana uzbeka in varsta de 38 de ani, a fost retinuta luni de politie in apropierea unei statii de metrou, in nord-estul capitalei, in timp ce se proclama „terorista” si „avea in mana capul unui copil”.

„Este ceea ce Allah mi-a ordonat” sa fac, a declarat bona, in fata ziaristilor, la sosirea la tribunal. Judecatorul a ordonat rapid arestarea sa pana in 29 aprilie.

Inchisa intr-o cusca – conform practicilor din Rusia – Bobokulova a sustinut un discurs incoerent, in care se amestecau nemultumirile cu afirmatiile profetice, cu putin timp inainte de inceputul audierii.

bona5

„Allah trimite al doilea profet pentru a aduce vesti de pace, buna ziua tuturor”, a declarat ea.

„Mi-e foame, o sa mor intr-o saptamana, e sfarsitul lumii, mi s-a interzis sa mananc. Salut pe toata lumea”, a adaugat ea, salutand presa.

bona3

Presa rusa se intreaba care au fost motivele celei supranumite „bona sangeroasa”, calificata drept „dementa” sau „terorista”.

bona4

Bona fetitei nascute in 2011 a asteptat ca parintii sa plece de acasa si apoi, „dintr-un motiv necunoscut”, a „ranit copilul la gat, i-a taiat capul” si apoi a mers la o statie de metrou, potrivit raportului anchetatorilor, prezentat in fata judecatorului.

„Pana in acest moment, nu s-a stabilit (existenta) unor prezumtivi complici sau faptul ca alte persoane au impins-o sa comita aceasta crima”, potrivit sursei citate.

Anchetatorii au supus-o pe Bobokulova unor examene psihiatrice si nu exclud ca ea sa fi actionat „sub imperiul drogurilor sau a psihotropilor”.