Imagini dramatice. Momentul in care fortele speciale ii impusca pe ISLAMISTII care au ucis un preot – VIDEO

externe

Presa franceza a publicat imagini cu momentul in care cei doi islamisti care au luat mai multi ostatici intr-o biserica din Saint-Etienne-du-Rouvray sunt impuscati de fortele speciale.

Islamistii le-au folosit pe calugarite drept scut, incercand sa paraseasca curtea bisericii. Ei strigau ‘Allahu Akbar’. La un moment dat o calugarita reuseste sa fuga si imediat politistii deschid focul.  Islamistii Adel Kermiche si Abdel Malik au fost ucisi.

Originar din regiunea unde a fost comis atentatul, Adel Kermiche a incercat in doua randuri, in 2015, sa ajunga in Siria. Prima data a fost retinut la 23 martie 2015 in Germania in timp ce se indrepta spre Siria.

Predat Frantei, el a fost pus sub acuzare la 28 martie si „plasat sub control judiciar cu interdictia de parasi departamentul, obligatia de a semna condica la comisariat si obligatia de a urma un curs de pregatire sau o activitate profesionala”, a detaliat procurorul.

Adel Kermiche a parasit din nou domiciliul familial pe 11 mai. Pe numele lui a fost emis imediat un mandat international de arestare si a fost retinut pe 13 mai in Turcia, venind dinspre Geneva, a explicat magistratul.

In arest provizoriu pana la 18 martie 2016, el a fost ulterior plasat sub control judiciar, consemnat la domiciliu sub supraveghere electronica, a adaugat Francois Molins.

El avea dreptul sa iasa de luni pana vineri intre orele 08.00 si 12.30, iar in weekend si zilele de sarbatoare intre orele 14.00 si 18.00. Adel Kermiche avea interdictia de a parasi departamentul, trebuia sa se prezinte o data pe saptamana la comisariat si sa predea cartea de identitate si pasaportul, a precizat procurorul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

loading…

Comentarii:

continuare… .
Sursa | Aktual24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *