Județul OLT, controlat în totalitate de PSD

Am intrat în anul 2016 cu speranța unui viitor mai bun, cu speranța că oamenii care ne conduc vor fi mai înțelepti și mai chibzuiți cu banii noștri. Nu mi se pare normal să spui că nu poți majora salariul minim de la 1050 lei la 1200 lei, dar în același timp să votezi pensii speciale pentru aleși. PSD a votat pentru, și să fim sinceri, la câți parlamentari au, nu prea mai au nevoie de voturile altora pentru a trece astfel de legi. 

Se pare că PSD nu a înțeles nimic din demisia lui Ponta, „strada” a spus ca nu mai vrea ca destinele oamenilor să fie conduse de PSD-iști.
Acum, dacă ne rezumăm la județul Olt, vedem o majoritate covârșitoare a membrilor PSD în funcțiile de conducere ale instituțiilor publice. Oare e normal sa se întâmple așa? Oare e normal, ca o singură formațiune politica, să dețină puterea? Ajungem practic la un monopol politic. Monopolul, în domeniul vânzărilor, favorizează vânzătorul, pentru că își poate stabili prețurile fără teama concurenței, cumpărătorul fiind întotdeauna cel dezavantajat. Cam așa se întâmplă și în politică, PSD deține monopolul politic și, bineînteles că lucrează în favoarea lor, nu în a cetățenilor, exemplul cu salariul minim și pensiile speciale ale aleșilor fiind cel mai elocvent.
Șeful Consiliului Județean Olt, e Paul Stănescu (președinte al PSD-Olt); Primăria Slatina a fost condusă până acum de Darius Vâlcov și de Minel Prina (tot PSD-iști și ei), iar toate celelalte instituții din județ sunt conduse de oamenii PSD-ului…
Domnilor în roșu, am văzut de ce sunteți în stare, ne-am săturat de voi, de ce nu mergeți voi acasă? Mai lăsați-i și pe alții, vrem să vedem o schimbare. Păi cum vine treaba: la vremuri noi, tot voi?

Sursă: Ionut Comanescu | Facebook

1 comment

Leave Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *