Ponta da cartile pe fata. Ofera detalii despre prietenia cu Erdogan

Fostul premier Victor Ponta a vorbit, sambata seara, la Antena 3, despre relatia sa cu presedintele Turciei, Recep Erdogan. Ponta s-a remarcat ca un sustinator fervent al liderului turc.

„Am avut, si am facut eforturi in acest sens, sa am o relatie speciala, foarte apropiata, deja personala, cu toti premierii din zona. Nu am crezut niciodata ca Romania va fi o mare putere mondiala, cel putin in viata mea, dar sa fie un actor important in regiune se poate. Am avut relatii, si am si acum, la nivelul de telefon, de WhatsApp, cu premierul Albaniei, Edi Rama, cu Borisov (n.r. Boiko Borisov, premierul Bulgariei), cu Vucic (Aleksandar Vucic, premierul Serbiei), cu Recep Tayyip Erdogan, care era prim-ministru al celei mai mari tari din regiune.

Singurul prim-ministru cu care nu am reusit sa ma imprietenesc, si nici nu am facut eforturi a fost Viktor Orban. Trebuia sa ma imprietenesc si cu Orban ca in politica nu te iei dupa placeri, te iei dupa interes. Toti oamenii acestia au continuat sa-mi raspunda la telefon sau sa ma vad cu ei atunci cand e cazul pentru ca eu am considerat ca pentru Romania e important sa aiba prieteni in zona. Parteneriatul cu SUA e foarte bun, dar e departe”, a spus Victor Ponta la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

loading…

Comentarii:

continuare… .
Sursa | Aktual24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *