La Slatina apar oameni noi în politica locală. Ionuț Comănescu : ” Generația tânără face politică de calitate”.

Ionuț Comănescu este o apariție nouă în politica locală, o referința care în momentul de față poate trasa felul în care va arăta politica locală într-un viitor deloc îndepărtat și despre care putem spune că suntem plăcut impresionați date fiind atât activitatea cât și experiența de care a dat dovadă în perioada cât a fost Vicepreședintele Mișcării Populare Slatina.

Este student la Marketing în cadrul Universității din Craiova, fiind unul dintre cei mai activi politicieni din Olt pe retele social media * (cont Facebook ), un om care își dorește schimbarea în bine a orașului și care poate aduce prospețime felului în care lucrurile funționează in interiorul mediul politic de la Slatina.

La începutul anului 2016, acesta a părăsit Mișcarea Populară împreună cu Marian Vasile, Președintele MP Olt și Victor Iacobescu, Președintele MP Slatina, susține el – ”din cauza incompatibilitatii de idei cu actualul șef al Organizației MP Olt, Marin Bobes, situație despre care spune că nu se mai regasea in formatul noului proiect care se îndepărta de la valorile Mișcării Populare, la care aderase inițial. ”

Comănescu mai susține faptul că nu are niciun model politic, considerând ca nu exista politician fara defecte, dar este atras îndeosebi de politicile de dreapta, despre care consideră că sunt mai potrivite pentru încurajarea mediului de afaceri, în vederea creării de noi locuri de muncă. Preferă sa culeagă lucrurile bune de la fiecare politician si sa iși creeze propriul profil politic.

Acesta a venit de curând alături de candidatul pentru Primăria Slatina, Marius Bălașa , într-o echipă plină de entuziasm, alături de care să-și poată pune în evidență calitățile și experiența sa în construirea proiectelor locale alături de noii săi colegi, prin politici noi și de calitate.

Datorită abilităților sale, atât de comunicare, cât și administrative, Comănescu a evoluat relativ repede in politica locală, devenind Vicepresedinte la MP Slatina Seniori, în momentul acesta fiind un membru de bază al cercului restrâns care se ocupă de campania candidatului Marius Bălașa.

În continuare, anul 2016, va fi unul extrem de încărcat din punct de vedere al evenimentelor politice, Ionuț Comănescu fiind direct implicat in alegerile din vară, intenționând să candideze pentru funcția de consilier local, susținându-l astfel, alături de Victor Iacobescu, pe Marius Bălașa – despre care acesta spune că este :”singurul candidat integru care merită cu adevărat să câștige  Primăria Slatina și care ar putea reduce semnificativ corupția din Administrația Locală”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *