Unui comandant ISIS „i-a explodat capul”. Misiune spectaculoasa a trupelor de ELITA

externe

Un lunetist SAS i-a spulberat capul unui comandant ISIS, in timp ce acesta ii invata pe altii cum sa decapiteze prizonieri. Totul s-a intamplat in timpul unei misiuni a fortelor de elita britanice.

Tragatorul de elita a patruns impreuna cu echipa sa, in urma cu doua saptamani, intr-o enclava controlata de Statul Islamic. Lunetistul a luat a tinta un comandant ISIS si a folosit un glont special care explodeaza in interiorul victimei, provocandu-i jihadistului o moartea crunta.

Echipa SAS a primit informatii de la serviciile speciale, MI6, despre locul in care se afla o tabara de antrenament al ISIS, la marginea unui sat, aproape de o scoala, noteaza Daily Star.

Atacul aerian a fost exclus din cauza eventualelor victime si pagube colaterale. Echipa SAS a fost alcatuita din doua echipe a cate patru soldati inarmati cu pusti cu luneta de raza lunga, mitraliere si lansatoare de rachete.

Citeste si: „Puscaria jihadistilor”. Alcatrazul unde vor fi adusi toti ISLAMISTII din inchisorile britanice

O alta echipa de 12 oameni a fost dispusa la doua mile distanta in vehicule civile, fiind gata de o interventie rapida in caz de nevoie.

Echipa SAS a ramas ascunsa aproape 12 ore, inainte de lansarea atacului. Soldatii au asteptat momentul cand comandantul ISIS si-a facut aparitia in tabara, acesta incepand sa le explice noilor recruti cum sa taie capetele prizonierilor.

Citeste si: Se stia ca a fost ucis de americani, insa un temut comandant ISIS „a INVIAT din morti” – VIDEO

In timp ce acesta le detalia noilor teroristi cum sa taie capul cu toporul sau cu cutitul, lunetistul SAS a primit ordin sa deschida focul. Tinta era calaul ISIS din zona, acesta fiind un individ extrem de sadic, temut printre localnici.

Lunetistul a avut nevoie de doua focuri, unul dintre gloante lovindu-l in partea din spate a capului.

„In urma cu un minut statea in picioare si, dupa aceea, capul i-a explodat. Mai tarziu, majoritatea recrutilor au fugit panicati. A fost o misiune de succes. Cu un singur glont, am scapat de 21 de teroristi”, a declarat o sursa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

loading…

Comentarii:

continuare… .
Sursa | Aktual24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *