100 de companii și 5.000 de oportunități de carieră la Angajatori de Top

Târgul de carieră Angajatori de TOP București reunește în această toamnă 100 de companii, care vin cu 5.000 de oportunități de carieră, atât pentru candidați cu experiență, dar și pentru cei cu un nivel mediu de experiență și pentru studenți și absolvenți.

966be407-07d2-4c76-ae5f-859d0e9e1db7

Astfel, 17% dintre joburi sunt adresate candidaților cu peste 3 ani experiență, 24% persoanelor cu 1-3 ani experiență, 55% sunt joburi pentru candidații entry-level, iar 5% sunt poziții în cadrul programelor de internship.

“Oportunitățile de carieră deschise de companii sunt în departamente precum: Contabilitate — Finanțe, Achiziții — Logistică — Aprovizionare, Juridic, Marketing, PR, IT, Telecomunicații, Controlul calității, Design, Inginerie, Resurse umane și Vânzări”, precizează organizatorii.

Printre companiile care pot fi întâlnite la această ediție a târgului Angajatori de TOP București se numără: ABS Software Development, Accenture, Adecco, Allianz Technology, Auchan Retail Romania, Automatic Data Processing (ADP) Romania, BCR, British American Tobacco, Carrefour Romania, Dell Technology, Grup Renault Romania, HP, IKEA, Ipsos, JTI Romania, Kaufland România, Lidl Romania, L’Oreal Romania, McDonald’s in Romania, Michelin Romania, Microsoft, NN Asigurări de Viață, OTP Bank, P&G Romania, Pepco, Raiffeisen Bank, Regina Maria, REWE Romania — Penny Market, Schneider Electric, Societe Generale European Business Services, Stefanini, Stericycle Romania, Systematic, UniCredit Business Integrated Solutions etc.

Pentru prima dată în România, în cadrul târgului de carieră Angajatori de TOP, realitatea virtuală este înglobată în experiență candidaților. Tehnologia VR poate fi experimentată de vizitatorii târgului prin intermediul ochelarilor cu lentile speciale, destinați să proiecteze imagini din sediul companiilor.

“Prezența ochelarilor VR la standurile companiilor este un factor de noutate pentru un târg de carieră, Angajatori de TOP aducând pentru prima dată pe piața din România acest concept inovativ. Inițiativa vine în completarea componentei de tehnologie pe care târgul de joburi o înglobează la fiecare ediție. Angajatori de TOP își propune de fiecare dată să ofere participanților un mix între componenta de interacțiune directă dintre angajatori — candidați și noutățile din tehnologie”, se menționează într-un comunicat al Catalyst Solutions, organizatorul evenimentului.

Angajatori de TOP are loc de două ori pe an, în București și Timișoara.

AGERPRES/(AS-autor: Nicoleta Gherasi, editor: Mariana Nica, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa Agerpres | Economie
https://www.agerpres.ro/economie/2017/10/20/100-de-companii-si-5-000-de-oportunitati-de-cariera-la-angajatori-de-top-13-51-46

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *