15 șerpi au fost scoși de pompieri din subsolul unei grădinițe din localitatea Cucoara, raionul Cahul

15 șerpi au fost scoși de pompieri din subsolul unei grădinițe din localitatea Cucoara, raionul Cahul

Cincisprezece șerpi au fost scoși de pompieri din subsolul grădiniței din localitatea Cucoara, raionul Cahul. Potrivit primelor informații mai mulți șerpi au invadat subsolului unei grădinițe și a fost nevoie de intervenția salvatorilor, relatează Noi.md.

Potrivit primelor informații mai mulți șerpi au invadat subsolului unei grădinițe și a fost nevoie de intervenția salvatorilor. La fața locului pentru misiune au fost trimise două echipe de pompieri care echipați corespunzător au extras reptilele cu mare grijă din subsolul. Salvatorii au evacuat șerpii și i-au transportat la detașament, de unde ulterior aceștia vor fi preluați de responsabili de la Institutul de Zoologie din municipiul Chișinău. Specialiștii au stabilit că reptilele nu sunt veninoase și nu reprezintă pericol, însă aflarea acestora trebuie să fie într-un habitat special amenajat sau în libertate. În cazuri similare oamenii sunt rugați să nu intervină de unii singuri, dar să solicite asistența specialiștilor prin intermediul Serviciului 112.

Sursa: Noi.md
Articol / https://noi.md/md/societate/15-serpi-au-fost-scosi-de-pompieri-din-subsolul-unei-gradinite-din-localitatea-cucoara-raionul-cahul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.