A MURIT un fost comandant al pompierilor din Olt. Dumnezeu să-l odihnească! / FOTO

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt aduce un ultim omagiu celui care a fost colonel (r) Ilie Rada, fost comandant al unității în perioada 1982 – 1986.

Născut în 21 iulie 1928, în municipiul Petroșani, județul Hunedoara, colonelul (r) Ilie Rada a ocupat mai multe funcții de conducere în cadrul Companiilor de Pompieri din Slatina, Pitești, București și la Grupul de Pompieri Covasna.

Între anii 1982 și 1986, a ocupat funcția de Comandant al Grupului de Pompieri Olt, iar în anul 1986 a trecut în rezervă, cu drept la pensie.

„Un om deosebit, un ofițer cu o carieră impresionantă, Colonel (r) Ilie RADA va rămâne în memoria celor care l-au cunoscut și cu care a lucrat ca un exemplu de profesionalism și devotament.

Suntem alături de familia îndurerată și ne exprimăm profundul regret și întregul sprijin, în aceste momente de grea suferință”, transmite ISU Olt un mesaj postat pe Facebook.

Slujba de înmormântare va avea loc, luni, 15 octombrie, ora 12.00, la Biserica Sfinții Împărați – Sopot, din municipiul Slatina, strada Pitești. Colonel (r) Ilie Rad va fi înmormântat, cu onoruri militare, la Cimitirul Strehareți.

Citeste in continuare mai multe articole de la Sursa/Olt Alert

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *