„Achiți iarna, fii răsplătit vara”. Beneficii pentru blocurile fără datorii la Termoelectrica

„Achiți iarna, fii răsplătit vara”. Beneficii pentru blocurile fără datorii la Termoelectrica

Blocurile locative fără datorii la serviciile de termoficare vor beneficia gratuit de lucrările de pregătire a sistemului de termoficare al blocului.

Furnizorul de energie termică – al 12-lea an consecutiv – anunță despre desfășurarea Campaniei „Achiți iarna, fii răsplătit vara”.

Pregătirea instalațiilor de termoficare intrabloc pentru perioada rece este o cerință obligatorie și presupun spălarea hidropneumatică, inclusiv testarea la presiune a instalațiilor de termoficare din clădire.

De regulă, serviciile respective sînt efectuate de către agenți economici licențiați în acest domeniu și costă cîteva mii de lei, cheltuieli suportate de locatari.

Condițiile de participare sînt simple. Administratorul blocului, de comun cu locatarii, trebuie să reușească să-și achite restanțele pentru consumul de energie termică și apă caldă.

Ulterior, gestionarul fondului locativ va îndeplini o solicitare în adresa furnizorului pentru înscrierea în campanie. Termenul limită este 15 septembrie.

Sursa: Noi.md
Articol / https://noi.md/md/societate/achiti-iarna-fii-rasplatit-vara-beneficii-pentru-blocurile-fara-datorii-la-termoelectrica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *