Actrița Olga Tudorache este internată la secția de Terapie intensivă a Spitalului Elias

Actrița Olga Tudorache, în vârstă de 88 de ani, internată în urmă cu câteva zile la Spitalul Universitar de Urgență Elias, a fost transferată joi dimineață în secția de Terapie intensivă pentru supraveghere continuă și continuarea tratamentului adecvat.

3a3d0e1f-5265-454f-b096-5408b40298f8

Potrivit unui comunicat de presă al unității sanitare, Olga Tudorache a fost internată la Spitalul Elias pe 9 octombrie, însă ulterior starea sa de sănătate s-a deteriorat progresiv.

“Doamna Olga Tudorache a fost internată în Spitalul Universitar de Urgență Elias în data de 9 octombrie 2017 pentru evaluarea stării de sănătate deteriorată progresiv în ultima perioadă. Evaluarea inițială s-a făcut cu supravegherea permanentă a parametrilor vitali. În cursul dimineții zilei de 12 octombrie, starea generală s-a agravat în concordanță cu evoluția imprevizibilă a bolii. Din aceste motive, doamna Olga Tudorache a fost internată începând din această dimineață în secția de Terapie intensivă a SUUE pentru supraveghere continuă și continuarea tratamentului adecvat”, se precizează în comunicatul de presă.

AGERPRES/(AS — autor: Roberto Stan, editor: Florin Marin, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa | Agerpres

https://www.agerpres.ro/sanatate/2017/10/12/actrita-olga-tudorache-este-internata-la-sectia-de-terapie-intensiva-a-spitalului-elias-19-10-38

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *