Adjunct nou la ISU Olt

De joi, 22 iunie a.c., în urma promovării concursului organizat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, locotenent-colonel Ovidiu-Ștefan Ciobanu este noul Prim Adjunct al Inspectorului Șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt.
„Locotenent-colonel Ovidiu-Ștefan CIOBANU este născut în anul 1975, în municipiul Iași și este absolvent al Academiei de Poliție «Alexandru Ion Cuza», Facultatea de Pompieri, promoția 1998.
În perioada 1998-2000 și-a desfășurat activitatea în cadrul Brigăzii de Pompieri «Dealul Spirii» a Capitalei, iar din anul 2000 își desfășoară activitatea în sprijinul populației județului Olt.
Ofițerul a ocupat, în cei aproape 17 ani de carieră militară în cadrul Grupului de Pompieri Olt și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, funcții în cadrul subunităților de intervenție, Centrului Operațional Județean și Inspecției de Prevenire. Ovidiu Ciobanu este căsătorit și are doi copii”, se arată într-un comunicat de presă remis de ISU Olt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *