Adrian Chiotan, președinte ALDE Sector 4: „Disperarea adepților lui Daniel Constantin a atins noi cote ale dezinformării și manipulării”

Daniel Constantin dovedește că are noi „calități”, pe lângă cele de șantaj și oportunism. Acesta pune bazele unei viitoare construcții politice pe baza minciunilor și a dezinformării făcută prin intermediul acoliților săi. Azi am aflat cu stupoare, în urma unei declarații a doamnei Letiția Stoian, că în organizația ALDE Sector 4, al cărui președinte sunt, există peste 200 de persoane care provin din fostul Partid Conservator și care ar fi decis să plece. Doamna Stoian probabil că trăiește încă în trecut, mai exact înaintea înființării ALDE.

Pentru o corectă informare a opiniei publice, dar și a Letiției Stoian, precizez că în baza de date a ALDE Sector 4 figurează un număr de 418 membri, din care nici măcar unul nu provine din fostul Partid Conservator. Afirmațiile sale nu sunt altceva decât aberații, care nu au vreo legătură cu realitatea.

Acțiunea Letiției Stoian este singulară și nu afectează sub nicio formă activitatea ALDE Sector 4, deoarece implicarea dumneaei în cadrul filialei a fost aproape inexistentă. Disperarea echipei „Constantin” de a genera știri false, îi determină pe membrii acesteia să piardă contactul cu realitatea. Fostul președinte al PC ar trebui să știe și să o informeze pe adepta sa de la Sectorul 4 că la data fuziunii celor două partide, PLR și PC, toți membrii filialei Sector 4 ai partidului pe care îl conducea s-au evaporat alături de faimosul primar Cristian Popescu Piedone. Nici atunci, iar cu atât mai puțin acum, membrii fostului PC nu l-au urmat pe Constantin. Este doar o dorință neîmplinită a acestuia în speranța că va deveni, într-o zi, un mare om politic.

Echipa „Daniel Constantin” încearcă în mod disperat să își mărească rândurile în mod artificial prin tot felul de minciuni. În scurt timp, dacă vor urma aceeași direcție, proiectul lui Constantin va ajunge să numere mai mulți membri „virtuali” decât toată populația României.

Departamentul de comunicare ALDE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *