ALDE se consolidează ca a treia forță politică în intenția românilor

Institutul de sondare Avangarde a dat publicității un nou studiu cu privire la intenția de vot a românilor. Sondajul Avangarde plasează Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) pe cea de-a treia poziție în intenția de vot a românilor.
Totodată, se înregistrează o creștere a ALDE în preferințele românilor față de sondajul precedent realizat de Avangarde. Dacă în luna noiembrie 11% dintre români spuneau că dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri ar vota ALDE, conform noului studiu al Avangarde procentul intenție de vot a crescut la 13%.
Sondajul Avangarde confimă trendul pozitiv pe care ALDE s-a înscris în ceea ce privește încrederea și intenția de vot a românilor. Datele prezentate de Avangarde arată că ALDE se consolidează ca a treia forță politică în intenția de vot a românilor.
Cifra pe care ALDE o înregistrează de 13%, arată o ascensiune continuă a formațiunii de la începutul acestui an.
În pofida tuturor dezinformărilor din ultima perioadă, românii apreciază acele partide care dau dovadă de seriozitate și care sunt interesate de apărarea drepturilor cetățenilor, nu ale instituțiilor de forță. ALDE și-a conturat o imagine de partid care se bate pentru că drepturile și libertățile cetățenilor să prevaleze în dauna intereselor statului paralel.

Date sondaj Avangarde Decembrie 2017

Date sondaj Avangarde Noiembrie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *