Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a vizitat Parcul Natural Văcărești

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Hans Klemm, a vizitat sâmbătă Parcul Natural Văcărești, conform unui anunț postat pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA.

b52b0596-8e69-45b8-892f-fdd815b63e85

“O vizită în Parcul Natural Văcărești este un refugiu în mijlocul naturii, unde poți să te bucuri de liniște, să asculți păsările sau sunetul vântului. Ambasadorul Hans Klemm, recent promovat cercetaș de către Asociația Cercetașilor Tradiționali din România, împreună cu soția sa, Mari, și cu familiile altor colegi români și americani au vizitat astăzi parcul și au rămas impresionați de ecosistemul dezvoltat în această zonă, dar și de munca depusă de echipa care administrează parcul”, scrie în mesajul de pe Facebook.

Și reprezentanții Asociației Parcul Natural Văcărești au postat o scurtă informare despre eveniment. “Astăzi Parcul Natural Văcărești a primit vizita ambasadorului SUA, dl Hans Klemm. Specialiștii parcului l-au ghidat pe potecile însorite și i-au povestit istoria locului și caracteristicile naturale. Culorile toamnei au însoțit permanent delegația. A fost o minunată zi de octombrie”, a precizat asociația.

Totodată au fost atașate fotografii, în care alături de diplomatul american apar membri ai Asociației Cercetașilor Tradiționali din România, fiind surprins și momentul primirii diplomatului american în rândurile asociației. Alături de el s-au mai aflat și membri ai Asociației Parcul Natural Văcărești, printre care Helmut Ignat, Dan Bărbulescu sau Vlad Cioflec.

AGERPRES/(AS — autor: Irinela Vișan, editor: Andreea Rotaru, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa Agerpres | Social
https://www.agerpres.ro/social/2017/10/21/ambasadorul-sua-hans-klemm-a-vizitat-parcul-natural-vacaresti-18-17-02

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *