Andrei Iordache a reintrat în PNL | Olt-Alert

 

 

Anunţul a fost făcut, joi, de conducerea organizaţiei, cand Andrei Iordache, până de curând manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, s-a reîntors în Partidul Naţional Liberal, informează OLT-ALERT, anunţul fiind făcut joi, într-o comferinţă de presă.

„Mă bucur mult că Andrei a revenit la PNL. De fapt el nu a plecat niciodată din partid, pentru că am înţeles că el nu a avut adeziune la alte partide. Aşa cum am mai spus, în PNL vin oameni de mare valoare”, a declarat Siminica Mirea, co-preşedinte PNL Olt.

De altfel, la întâlnirea cu jurnaliştii a fost prezent, alături de cei doi co-preşedinţi ai organizaţiei, Gigel Ştirbu şi Siminica Mirea, şi Andrei Iordache, care a explicat motivele care l-au determinat să facă acest pas.

„În urmă cu 12 ani am decis să fac politică. Am intrat pe uşa PNL Olt şi am găsit-o aici pe doamna Gabi şi pe Gigel Ştirbu. Am mâncat doi covrigi şi am plecat în judeţ să facem politică. (…). Azi din nou fac parte din Partidul Naţional Liberal (…)”, a declarat Andrei Iordache.

Fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina revine în PNL după ce le-a refuzat invitaţia celor de la PSD de a-l susţine pe deputatul Emil Moţ, candidatul acestui partid la funcţia de primar al Slatinei. Deşi liderii PNL Olt au lăsat să se înţeleagă faptul că Iordache intră în tabăra liberalilor cu gând să-l sprijine pe candidatul Partidul Naţional Liberal la Primăria Slatina, Marius Bălaşa, se pare că Andrei Iordache este singura soluţie vialbilă a liberalilor funcţia de primar al municipiului-reşedinţă de judeţ.

Sursă: Andrei Iordache a reintrat în PNL. Anunţul a fost făcut, joi, de conducerea organizaţiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *