ANIMV: Teodorovici a absolvit un curs postuniversitar dedicat civililor; Senatul verifică condițiile de absolvire

Academia Națională de Informații “Mihai Viteazul” (ANIMV) a informat miercuri că fostul ministru de Finanțe Eugen Teodorovici a absolvit un curs postuniversitar dedicat civililor, adăugând că Senatul instituției va face verificări în acest caz.

1bc42c43-6133-4903-8287-93bfcc3e4a40

”Domnul Eugen Teodorovici a absolvit Colegiul Național de Informații în 2013, un curs postuniversitar de 45 de zile dedicat civililor. Senatul actual al Academiei Naționale de Informații ‘Mihai Viteazul’ (ANIMV) s-a autosesizat pentru a verifica condițiile de absolvire în cazul domnului Teodorovici. Vă informăm că rezultatul acestor verificări va fi comunicat public pe site-ul ANIMV”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul instituției.

Reacția vine după ce fostul ministru a susținut, la o emisiune a postului public de televiziune, că are o diplomă de la Academia Națională de Informații, dar nu știe în ce fiindcă nu ”a trecut vreodată pe acolo” și nu știe de ce a primit-o.

AGERPRES/(AS — autor: Cristina Tatu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa Agerpres | Social
https://www.agerpres.ro/social/2017/10/18/animv-teodorovici-a-absolvit-un-curs-postuniversitar-dedicat-civililor-senatul-verifica-conditiile-de-absolvire-12-59-11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *