ANM: Atenționări de ceață pentru județul Harghita și de vânt puternic pentru Bihor, valabile în următoarele ore

Administrația Națională de Meteorologie a emis marți dimineața o atenționare nowcasting Cod galben de ceață pentru județul Harghita și o alta de vânt puternic pentru județul Bihor, valabile pe parcursul următoarelor ore.

b32539eb-7226-4eeb-a3d8-e5af48e77d6d

Potrivit meteorologilor, până la ora 11:00, în județul Harghita, în localitățile Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Toplița, Cârța, Ciceu, Ciucsângeorgiu, Ciumani, Cozmeni, Dănești, Ditrău, Frumoasa, Gălăuțaș, Joseni, Lăzarea, Leliceni, Mădăraș, Mihăileni, Păuleni-Ciuc, Racu, Remetea, Sâncrăieni, Sândominic, Sânmartin, Sânsimion, Sântimbru, Sărmaș, Siculeni, Subcetate, Suseni, Tomești, Tușnad și Voșlăbeni, se va semnala ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 metri și izolat sub 50 metri.

De asemenea, până la ora 12:00, în județul Bihor se vor semnala intensificări locale ale vântului cu viteze de 55-60 km/h.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, precizează ANM.

AGERPRES/(AS — editor: Nicoleta Gherasi, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa | Agerpres
https://www.agerpres.ro/mediu/2017/12/12/anm-atentionari-de-ceata-pentru-judetul-harghita-si-de-vant-puternic-pentru-bihor-valabile-in-urmatoarele-ore-07-54-41

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *