Antrenorul lui McGregor a fost eliberat

Antrenorul lui McGregor a fost eliberat

Bărbatul reţinut, miercuri seara, pe Aeroportul din Chişinău pentru că era beat şi agresiv este Serghei Piculschi, antrenorul lui Conor McGregor, transmite Noi.md cu referire la publika.md.

Informaţia a fost confirmată de purtătorul de cuvînt al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati.

Potrivit acesteia, Piculschi a sărit la bătaie la oamenii legii şi i-a înjurat. În urma incidentului, moldoveanul, cu cetăţenie irlandeză, a fost încătuşat şi condus la Inspectoratul de Poliţie Botanica.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, incidentul a avut loc în jurul orei 20:00, pe Aeroportul din Chișinău. Bărbatul le-a comunicat oamenilor legii că s-a simțit deranjat că a fost scos de pe cursa care se îndrepta spre Dublin, iar din acest motiv a sărit la bătaie.

Antrenorul i-a rupt uniforma de serviciu unui angajat al Poliţiei de Frontieră, iar altuia i-a traumatizat mîna.

Serghei Piculschi deţine dublă cetăţenie, moldovenească şi irlandeză. Potrivit Nataliei Stati, bărbatul a fost eliberat, întrucît nu ar fi comis infracţiuni grave.

În acest sens, a fost iniţiată o anchetă şi urmează să fie stabilite toate circumstanţele incidentului. Acesta va fi cercetat pentru încălcarea regimului punctelor de trecere, dar și pentru ultragiere.

Am încercat să luăm legătura cu Serghei Piculschi pentru a afla ce s-a întîmplat pe Aeroportul din Chişinău, însă acesta nu a răspuns la mesajele noastre.

Sursa: Noi.md
Articol / https://noi.md/md/societate/antrenorul-lui-mcgregor-a-fost-eliberat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *