Arafat: Guvernul va emite o hotărâre pentru simplificarea obținerii avizărilor și autorizațiilor de securitate la incendiu

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat sâmbătă, într-o conferință de presă la Galați, că Executivul va emite în curând o hotărâre pentru simplificarea obținerii avizărilor și autorizațiilor de securitate la incendiu.

97d58d96-17ca-4895-876d-6332dd54899c

“Noi în continuare lucrăm, și acum la Ministerul de Interne există acte normative care vor schimba anumite acte pentru simplificarea obținerii avizărilor și autorizațiilor fără impact negativ pe partea de securitate. Au fost analizate anumite lucruri, a fost o ședință condusă la nivelul premierului și au fost doamna ministru Dan și doamna ministru Shhaideh la ședința respectivă și s-au stabilit anumite măsuri de modificare a normelor actuale în sensul simplificării, lucru care urmează să apară în următoarele săptămâni. Este o Hotărâre de Guvern care e pe rol și care e în curs de avizare. E un proiect de modificare prin ordonanță de urgență care este în lucru și care urmează să fie avizat și introdus la Guvern și toate astea au un singur scop: reducerea timpului și simplificarea obținerii avizelor și autorizațiilor până la limita în care să nu influențeze negativ securitatea”, a spus Raed Arafat.

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat s-a aflat sâmbătă, la Galați, unde a participat la activitățile dedicate împlinirii a zece ani de la înființarea serviciului SMURD Galați.

AGERPRES/(A — autor: Dan Paic, editor: Andreea Rotaru, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa Agerpres | Social
https://www.agerpres.ro/social/2017/10/21/arafat-guvernul-va-emite-o-hotarare-pentru-simplificarea-obtinerii-avizarilor-si-autorizatiilor-de-securitate-la-incendiu-18-44-28

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *