Baschet: Kobe Bryant “nu va merge” la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant “nu va merge” la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

51bff50a-ca12-4a37-a172-cbbb6fce2721

Întrebat despre o ipotetică invitație la Casa Albă, fosta vedetă a baschetului mondial a răspuns, imediat: “Nu, nu merg”. “Cred că este înainte de toate o chestiune de respect și de a lupta pentru opiniile tale”, a continuat fostul jucător de la Los Angeles Lakers, 39 de ani, care s-a retras în 2016. “Poți fi de acord sau nu, înțeleg, este frumusețea acestei țări, de a putea vorbi în numele a ceea ce crezi, să-ți exprimi opiniile”.

Bryant s-a referit la conflictul care îi opune pe Donald Trump și pe sportivii americani, care durează de o lună, când președintele american a intrat în dispută cu jucătorii de fotbal americani din NFL, care s-au așezat în genunchi în timpul imnului național, pentru a denunța tensiunile rasiale din SUA, gest pe care Donald Trump l-a interpretat ca o lipsă de respect față de America.

AGERPRES (editor: Teodora Oprea, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa | Agerpres
https://www.agerpres.ro/sport/2017/10/22/baschet-kobe-bryant-nu-va-merge-la-casa-alba-daca-il-va-invita-presedintele-trump-04-01-37

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *