Box: Cristian Răzvan Filip și-a asigurat o medalie la Europenele de tineret din Antalya

Pugilistul român Cristian Răzvan Filip și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box pentru tineret de la Antalya (Turcia), miercuri, după ce l-a învins în sferturile de finală ale categoriei 91 kg pe azerul Ismail Iagubov, la puncte, cu 3-2, și s-a calificat în semifinale.

84837dfc-d044-4e27-899f-5b5ddb6ace5a

În optimi, Filip se impusese în fața finlandezului Krenar Aliu, tot la puncte, cu 4-1.

Filip îl va înfrunta vineri, în semifinale, pe turcul Berat Acar.

Alți trei români s-au oprit în sferturile de finală: Cosmin Petre Gîrleanu (cat. 46-49 kg) a fost învins de georgianul Sahil Alahverdovi (0-5 la puncte), Alberto Cristian Florin Biro (81 kg) a cedat în fața ucraineanului Evgheni Pavlovski (1-4), iar Emanuel Constantin Mican (+91 kg) a cedat prin KO tehnic în prima repriză în fața azerului Mahamed Abdulaev.

În optimi au pierdut trei pugiliști români: Marian Gabriel Șchiopu (52 kg) a fost învins de englezul Ivan Price (0-5), Claudiu Andrei Paladoiu (60 kg) a cedat în fața finlandezului Assame Nouali (0-5), iar Florin Gabriel Dinu (64 kg) a pierdut în fața georgianului Badri Huțișvili.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Daniela Juncu)

Sursa | Agerpres
https://www.agerpres.ro/sport/2017/10/25/box-cristian-razvan-filip-si-a-asigurat-o-medalie-la-europenele-de-tineret-din-antalya-23-45-11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *