Brăila: 13 elevi duși la spital după ce au băut la școală apă cu antigel

Un număr de 13 copii dintr-o școală comuna brăileană Victoria au fost duși, vineri, la Spitalul Județean de Urgență Brăila, după ce au băut antigel, ajuns pe conducta de alimentare cu apă potabilă în urma verificării centralei termice a unității de învățământ.

faee143d-06e4-42b6-8f88-c150a0f2b683

Cazul a fost semnalat la 112 și elevii fost duși cu două ambulanțe la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalul Județean de Urgență Brăila, unde au fost preluați de medici, pentru a le acorda îngrijiri de specialitate.

“Copiii din școală au băut apă amestecată cu antigel. S-a făcut o verificare a centralei termice și, din cauza presiunii mari, apa cu antigel s-a dus și pe conducta de alimentare cu apă potabilă. Au venit două ambulanțe, care i-au transportat la spitalul din Brăila, înțeleg că elevii sunt în afara oricărui pericol”, a declarat, pentru AGERPRES, inspectorul de resurse umane din Primăria Victoria, Dumitru Costea.

AGERPRES / (A — autor: Ecaterina Ignat, editor: Marius Frățilă, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa | Agerpres

https://www.agerpres.ro/sanatate/2017/10/20/braila-13-elevi-dusi-la-spital-dupa-ce-au-baut-la-scoala-apa-cu-antigel-14-22-39

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *