Brăila: Concurs de cunoaștere locală, organizat în toate liceele din județ

Un concurs de cunoaștere locală cu titlul “Brăila – trecut, prezent și viitor” va fi organizat, timp de două luni, în toate liceele din județ, potrivit unui comunicat de presă remis, joi, de Biblioteca Județeană “Panait Istrat”.

ff60724c-5d0c-461b-9ed2-c66a94f0a7c2

Potrivit sursei citate, concursul se adresează elevilor din clasele IX-XII, iar termenul de înscriere este 3 noiembrie, calificarea la nivelul instituțiilor de învățământ urmând să se facă până la data de 7 noiembrie.

Potrivit regulamentului, participanții se vor grupa în echipe formate din trei elevi, bibliografia de concurs putând fi studiată la Biblioteca Județeană “Panait Istrati” și on-line, la adresa http://bptv.bjbraila.ro.

Finala concursului este programată pe 19 decembrie, la Biblioteca Județeană “Panait Istrati”, câștigătorii urmând să fie premiați cu laptop-uri și tablete.

Organizatorii evenimentului sunt Biblioteca Județeană “Panait Istrati” și Casa de Cultură a Municipiului, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Brăila.

AGERPRES/(AS — autor: Ecaterina Ignat, editor: Oana Popescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa | Agerpres
https://www.agerpres.ro/cultura/2017/10/19/braila-concurs-de-cunoastere-locala-organizat-in-toate-liceele-din-judet-08-57-29

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *