„Bucurii de Paște”, pentru 15 familii. Din partea OFSD Olt

Ca în fiecare an, Organizaţia de Femei Social-Democrate Olt, se gândeşte şi de cei care au nevoie de mai mult decât un zâmbet. Un coş pascal pentru masa din ziua Învierii Domnului. Preşedintele OFSD Olt, Felicia Man, preşedintele OFSD Slatina, Cornelia Sulger şi secretarul executiv al OFSD Olt, Mariana Matei, împreună cu mai multe social-democrate, au pus la cale o acţiune intitulată „Bucurii de Paște” prin care au făcut fericite 15 familii nevoiaşe, oferindu-le acestora un dar bine-venit în prag de sărbători pascale, în Săptămâna Mare.

„Cu acest prilej, femeile social- democrate continuă tradiția unor astfel de evenimente, manifestându-și solidaritatea, înțelegerea și compasiunea față de cei mai puțin favorizați de soartă, având mulțumirea sufletească de ajutorare a aproapelui și de a săvârși o faptă creștinească în Săptămâna Mare. Primeniți sufletește pentru sărbătoarea Învierii Domnului și având convingerea că acțiunea pe care o desfășurăm va aduce un zâmbet pe chipurile semenilor noștri, vă invităm ne fiți alături pentru a oferi «Bucurii de Paşte»!”, este mesajul transmis în urma acşiunii de la sediul PSD din Slatina.

Astfel de acţiuni sunt fireşti din partea OFSD Olt, care a mai organizat astfel de momente în care a dăruit un zâmbet, o îmbrăţişare şi un dar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *