C. T. Popescu: Sunt de acord cu ministrul Pop. Corect e să te tunzi dacă vrei la Liceul Teologic „Inochentie Micu”

Un elev al Liceului Greco-Catolic „Inochentie Micu” din Cluj-Napoca a fost trimis acasă din cauza părului lung. Băiatul a sesizat problema pe Facebook, fiind revoltat de situaţie. De cealaltă parte, directorul unităţii spune că nu a făcut decât să respecte regulamentul de ordine interioară adoptat de profesori, părinţi şi reprezentantul elevilor. Şi ministrul Liviu Pop susţine că nu este vorba de un abuz în acest caz, întrucât s-a respectat regulamentul. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat că, în acest caz, este de acord cu ministrul Educaţiei.

continuare… .

1 comment

Leave Comment
  1. Justitie

    Ar trebui sa stie onoratul si distinsul domn CTP ca la la cele 2 seminarii de profil din Cluj-Napoca respectiv greco-catolic si ortodox , elevii sunt conditionati la inscriere de semnarea unui regulament , care contine cele mai abuzive clauze posibile , din evul mediu incoace , respectiv elevii sunt fortati sa lipseasca de la seminar si sa fie prezenti la slujbele oficiate de catre preasfintitii ORE IN SIR !!! , neavand voie sa aiba pauza , sa manance , sa bea apa sau SA MEARGA LA TOALETA !!! , inclusiv fetele din clasele nonvocationale , nu au voie sa vorbeasca sa se miste sau sa stea jos , etc. , orele pierdute nefiind recuperate niciodata .
    Tot in aceste seminarii profesorii , inclusiv de geografie sau istorie , propovaduiesc religia si ostracizeaza teoria darwinista , astfel ca suntem curiosi ce o sa scrie elevii la BAC , la subiectele pe aceasta tema . De asemenea nu au voie sa aiba haine mulate , de culorii vii , doar negre , nu au voie sa li se vada pielea partilor corpului de la gat in jos , intrucat pot constitui ispite pentru colegii lor ( apropo la ortodox li se spune ca Pomohaci e un martir infierat pe nedrept de catre presa ca sa discrediteze biserica ) iar la greo-catolici acelasi lucru despre preotii pedofili descoperiti la Vatican . La cantinele acestor seminarii elevii nu au voie sa manance produse din carne si nici nu au voie sa iasa din incinta pentru a-si procura alimente
    sau lichide . Aproape totii profesorii cu mici exceptii , injosesc femeia , ca fiind inferioara dpdv uman , ea trebuind sa fie o sluga supusa barbatului , un executant al ordinelor acestora si nimic mai mult , fiindu-le tinute cursuri obligatorii extrascolare sub amenitarea exmatricularii din seminar , de catre persoane cu functii necunoscute din afara sistemului de invatamant in care sunt dusi la manifestari impotriva avortului , altfel vor arde in iad . Si ne mai miram de islamisti . Intrebam totusi , institutiile statului , cand vor lua masurile legale impotriva acestui stat in stat ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *