Ca să dai cu mopul într-o şcoală, concurs cu trei probe. Se întâmplă în Olt

Ca să dai cu mopul într-o şcoală, concurs cu trei probe. Se întâmplă în Olt
Patru posturi au fost scoase la concurs, acestea fiind disponibile în localităţile Osica de Sus, Sârbii-Măgura şi Vădăstriţa. Pentru un post de îngrijitor, disponibil la Şcoala Gimnazială Vădăstriţa, candidaţii vor fi nevoiţi să susţină un concurs cu trei probe: scrisă, interviul şi o probă practică. Testarea pare a fi una serioasă, ţinând cont că viitorul angajat trebuie doar să dea cu mopul şi să îngrijească toaletele.
Liceul Teoretic „Ion Gheorghe Roşca” din Osica de Sus are nevoie de un îngrijitor şi un muncitor întreţinere. Pentru cele două posturi, candidaţii, care îşi pot depune dosarele până pe 21 februarie, trebuie să aibă studii gimnaziale sau medii şi nu au nevoie de vechime în muncă.
Concursul va avea trei probe, scrisă, ce va avea loc pe 25 februarie, practică, 26 februarie, iar interviul este programat pentru 27 februarie.
Şcoala Gimnazială Vădăstriţa are şi ea nevoie de un îngrijitor de curăţenie. Se cer studii generale şi medii, iar candidaţii nu au nevoie de vechime. Cei interesaţi îşi pot depune dosarele până pe 19 februarie, toate cele trei probe, scrisă, interviul şi proba practică fiind programate pe 28 februarie.
Primăria comunei Sârbii-Măgura din satul Vităneşti a scos la concurs un post de educator pentru Centrul de îngrijire de zi pentru copii aflaţi în situaţii de risc din Consiliul Local Sârbii-Măgura. Angajatorul cere condiţii specifice pentru acest post, adică studii postliceale cu specializarea asistent medical generalist în domeniul sănătăţii şi asistenţă pedagogică, studii superioare de lungă durată în domeniul ştiinţelor educaţiei. Concursul va avea două probe, pe 25 februarie, proba scrisă, iar interviul este programat două zile mai târziu.

Post Views:
609

Citiţi continuarea acestui articol
Sursa/Autor: Florentina Ştefan Ciobanu