Camera Deputaților: Rovana Plumb, la Comisia juridică

Deputatul PSD Rovana Plumb, fost ministru al Mediului, s-a prezentat luni la ședința Comisiei juridice la care se discută solicitarea Direcției Naționale Anticorupție privind efectuarea urmăririi sale penale.

046199f1-c9a4-4ef9-8354-0effd66d8cde

Rovana Plumb a venit însoțită de avocat.

Ședința comisiei nu este publică.

Anterior, președintele Comisiei juridice, Eugen Nicolicea, a precizat că nu a primit răspuns de la Parchet la solicitarea de a pune la dispoziție documente cerute de avocatul Rovanei Plumb referitoare la dosarul fostului ministru Sevil Shhaideh.

De asemenea, Nicolicea a prezentat “legislația incidentă în dosarul respectiv”, precum și o hartă de pe Google Maps privind Insula Belina.

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a cerut sesizarea Camerei Deputaților pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de Rovana Plumb, fost ministru al Mediului și Schimbărilor Climatice la data faptei, în legătură cu săvârșirea infracțiunii de complicitate la abuz în serviciu, în dosarul care o vizează și pe Sevil Shhaideh, referitor la trecerea unei părți din Insula Belina și Brațul Pavel în administrarea Consiliului Județean Teleorman.

AGERPRES/(AS — autor: Alina Novăceanu, editor: Andreea Rotaru)

AGERPRES | SURSA 
https://www.agerpres.ro/politica/2017/10/16/camera-deputatilor-rovana-plumb-la-comisia-juridica-17-14-51

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *