Candidat surpriza la alegerile pentru presedintia FRF: Iata primele sale declaratii

In cursa pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal a intrat si un candidat surpriza.

Cu o zi inainte de expirarea termenului limita pentru depunerea candidaturilor, in cursa a intrat si Stefan Ilie Dragan, managerul clubului de juniori 3 Kids Sport.

Contactat de Ziare.com, Stefan Ilie Dragan a mentionat ca a dorit sa candideze pentru a scoate la lumina problemele din Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti (AMFB).

“M-a determinat sa candidez situatia fotbalului la copiii si juniori din Bucuresti, si anume modul in care este organizat fotbalul la acest nivel de catre AMFB. La ultimele Adunari Generale de la AMFB nu am fost nici macar primit, desi sunt membru afiliat. Prin aceasta candidatura, incerc sa atrag atentia asupra acestor probleme de la AMFB pentru ca sunt convins ca sunt situatii similare in toata tara”, a spus Dragan pentru Ziare.com.

Managerul sportiv de la 3 Kids Bucuresti a prezentat apoi o problema din cadrul AMFB ce are in prim-plan alegerile din decembrie 2017, cand comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea, a fost numit vicepresedinte, in timp ce Dragan nu a fost nici macar in sala. Cazul a ajuns in instanta, la Judecatoria Sectorului 4.

“Anul trecut, in decembrie 2017, eu mi-am depus dosarul de candidatura pentru functia de vicepresedinte la AMFB, unde si-a depus dosarul si colonelul de la CSA Steaua, Cristian Petrea. Clubul CSA Steaua nici nu era afiliat in acel moment, ci a fost afiliat in respectiva Adunare Generala. Eu nu am fost primit in sala! N-am fost primit in sala pentru ca membri afiliati m-ar fi ales.

Ca drept dovada, domnul Petrea a primit doar 16 voturi in sala. 10 au fost impotriva si 51 de abtineri. Dar nu au fost 51 de abtineri, ci 47 pentru ca 4 persoane au iesit din sala si nici nu s-a realizat cvorumul. Cei de la AMFB au realizat astfel un fals, depunand la Judecatoria Sectorului 4 in care n-au precizat ca 4 persoane au iesit din sala. Acest proces verbal a fost contestat in instanta si este in curs de desfasurare”, a explicat Dragan.

Pana in acest moment, la alegerile de pe 18 aprilie si-au depus candidatura Razvan Burleanu, Ionut Lupescu, Marcel Puscas si Stefan Ilie Dragan.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *