Candidatul MP la Primăria Slatina, Victor Iacobescu, despre demisia lui Marian Vasile, fostul Președinte al organizatiei MP Olt

Candidatul Mişcării Populare la funcţia de primar al Slatinei, Victor Iacobescu, s-a arătat extrem de surprins de decizia şefului său, Marian Vasile, care luni a anunţat oficial că renunţă la toate funcţiile deţinute în partid.

„Îmi pare rău de decizia luată de Marian Vasile. Chiar nu mă aşteptam. Sincer, sper să revini asupra ei”, a declarat, marţi, pentru OLT-ALERT, Victor Iacobescu.

Întrebat dacă, în noul context, candidatura sa la Primăria Slatina rămâne în picioare, în condiţiile în care în Mişcarea Populară Olt a apărut o nouă grupare coordonată de fostul parlamentar Marin Bobeş, care vrea să acapareze conducerea organizaţiei, Iacobescu şi-a manifestat o oarecare incertitudine.

„Nu ştiu cât de actuală mai este candidatura mea, dar nu am renunţat la idee. Nu am discutat cu domnul Bobeş, nu mi-a zis că ar vrea să candideze el, dar dacă ar candida, nu cred că ar fi o decizie favorabilă partidului”, a reliefat Victor Iacobescu . *(Continuare… .)

Sursă: Olt Alert | Costel Mirea

Ce spune candidatul MP la Primăria Slatina despre demisia şefului său din funcţiile politice. Mai candidează?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *