Care e cel mai bun telefon Samsung din ultimul an

Samsung Galaxy Note 9 a fost comparat cu un Galaxy S9 Plus și un Note 8. Dacă ești un fan Samsung, motivele de upgrade sunt destul de mici.

Au trecut doar c├óteva zile de la lansarea oficial─â a Samsung Galaxy Note 9. Telefonul a fost a╚Öteptat cu sufletul la gur─â de fani brandului sud coreean, chiar dac─â specula╚Ťiile referitoare la aparat nu au fost foarte optimiste. Foarte mul╚Ťi au fost convin╚Öi c─â nu vom vorbi de un aparat cu un design revolu╚Ťionar ╚Öi specifica╚Ťii hardware cu mult peste cele oferite de Galaxy S9 Plus ├«n urm─â cu aproximativ cinci luni.

Trec├ónd ├«ns─â peste zvonuri, specifica╚Ťii hardware sau performan╚Ťe foto, cei de la GSMArena au comparat performan╚Ťa brut─â a noului v├órf de gam─â de la Samsung cu cea a Galaxy S9 Plus cu Snapdragon, Galaxy S9 Plus cu Exynos, Galaxy Note 8 cu Snapdragon 835 ╚Öi Galaxy Note 8 cu Exynos.

Ca unitate de măsură s-au folosit cele mai relevante benchmark-uri sintetice ale momentului, iar rezultatele se pot vedea în graficele de mai jos. A fost vorba de GFX 3.1 Manhattan, GFX 3.1 Car Scene, AnTuTu 7 și GeekBench 4.1 Multi-core și Single-core.

Versiunea de Samsung Galaxy Note 9 care a fost folosit─â ├«n teste a fost cea dualSIM, cu un procesor Exynos 9810, 128GB memorie intern─â ╚Öi 6GB RAM. Ar fi interesant de v─âzut dac─â varianta cu 8GB RAM ╚Öi 512GB de spa╚Ťiu se comport─â cu mult mai bine ├«n acelea╚Öi teste.

├Än testul de performan╚Ť─â grafic─â GFX 3.1, a devenit evident din primele momente c─â Note 9 nu are nici o ╚Öans─â s─â ias─â ├«n fa╚Ťa concuren╚Ťei. Versiunea de Galaxy S9 Plus cu un Snapdragon 845 a ie╚Öit deta╚Öat ├«n fruntea clasamentului, iar ├«nfr├óngerea suferit─â de Note 9 nu poate fi clasificat─â dec├ót ca fiind ru╚Öinoas─â.

Dac─â te reduci la a compara Note 9 cu Note 8, po╚Ťi spune c─â saltul ├«n performan╚Ť─â este de aproximativ 25%. ├Än AnTuTu, Galaxy S9 Plus a ie╚Öit ├«nving─âtor cu aproximativ 6 procente relativ la noul Note.

Singura victorie înregistrată de Samsung Galaxy Note 9 a fost GeekBench 4.1, deși nici acolo nu poate fi vorba de o victorie decisivă comparativ cu vârful de gamă sud coreean lansat la finele lunii martie a acestui an.

Galaxy Note 9 vs Note 8 vs Galaxy S9+

Sursa | Play Tech

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *