Carmen Dan, despre starea de sănătate a polițistului Ciprian Sfichi: Evoluția este bună, respiră singur

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat că evoluția stării de sănătate a polițistului Dan Ciprian Sfichi, lovit în cap cu sabia de un interlop, este bună și că acesta respiră singur.

cdfc5f8d-0920-4f82-8fde-abd84eabf6bc

“Am primit un mesaj de la domnul doctor Ciuhodaru, îmi transmite în mod constant informații despre starea lui Ciprian (Dan Ciprian Sfichi — n.r.), mi se transmitea că vorbește și respiră singur. Evoluția este bună, l-am revăzut și eu de curând, i-am strâns mâna, încă era intubat, însă înțelegea tot ce spun și mi-a confirmat că va rămâne în continuare un luptător și va fi puternic”, a declarat Carmen Dan, marți, la Parlament, la ieșirea de la ședința Comisiilor de apărare, unde s-a dezbătut bugetul MAI pentru 2018.

Luni, neurochirurgul Mircea Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iași, a declarat că polițistul rănit în urmă cu o săptămână în timpul unei misiuni la Rădăuți a fost detubat, evoluția stării sale fiind favorabilă.

Polițistul de la Serviciul de Acțiuni Speciale Suceava a fost grav rănit în dimineața zilei de 5 decembrie, după ce a fost atacat cu o sabie în timpul unei percheziții ce se desfășura la Rădăuți, potrivit IGPR.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava au desfășurat o acțiune pentru destructurarea unei grupări infracționale, fiind efectuate opt percheziții domiciliare.

La una dintre locuințele percheziționate, în Rădăuți, una dintre persoanele vizate l-a atacat și rănit cu o sabie pe agentul șef adjunct de poliție Dan Ciprian Sfichi, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, “rănindu-l foarte grav la cap și braț”, conform IPJ Suceava.

AGERPRES/(A — autor: Daniel Florea, editor: Florin Marin, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Sursa Agerpres | Social
https://www.agerpres.ro/social/2017/12/12/carmen-dan-despre-starea-de-sanatate-a-politistului-ciprian-sfichi-evolutia-este-buna-respira-singur-13-54-48

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *