Ceaușism cu moluri și biserici

Unii spun că Dragnea și ai lui vor s-o înlăture pe Kovesi, să rupă șira spinării DNA, ca să scape de dosarele care i-ar putea băga în pușcărie. Mi se pare o cruntă iluzie să crezi că e vorba de numai atât.

Ce vrea PSDragnea este, nici mai mult, nici mai puțin, decât să reinstaureze ceaușismul în România. Orb să fii să nu vezi asta.

Odată terminat cu DNA, întreaga Justiție va fi pusă în genunchi în fața Partidului. Dacă președintele Iohannis – care, oricâte defecte i-aș găsi, pe unul nu îl are sigur, nu e ceaușist – nu va fi suspendat sau învins în alegeri, atunci, prin legi date de Parlament, va fi redus la un tăietor de pamblici. 

Serviciile secrete vor fi repuse în matca lor strămoșească: se vor ocupa nu cu livrarea de date despre marile hoții de partid și de stat, ci cu identificarea și anihilarea celor care îndeamnă oamenii să iasă în stradă, astfel încât să nu mai apară picior de demonstrant în piețele patriei – doamna Carmen Dan, sărăcuța, făcuse ea o listă în sensul ăsta, dar n-a fost sprijinită în muncă.

Pe urmă se va da o lege a presei, prin care cei ce fac ce fac eu acum vor fi reduși la tăcere, falimentați sau arestați.

În școli se va cânta în fiecare pauză Deșteaptă-te, române!, ora de educație sexuală va fi interzisă cu totul, orele de religie ortodoxă vor fi obligatorii – Dumnezeu e pesedist, spunea un vechi grangur al Partidului.

Elevii vor avea manuale unice, scoase numai de editura de stat.

Filmele necorespunzătoare nu vor mai fi boicotate de creștini purtători de icoane înfășurați în tricolor, deoarece ele nu vor mai fi făcute, cu bani de la bugetul CNC sau nu vor mai fi difuzate, dacă sunt cu bani străini.

Urmate, toate acestea, firește, de interzicerea avorturilor, că prea scade numărul de supuși ai PSDragnea.

Economia României se va baza pe furt din banii statului și ai cetățenilor, precum și din fondurile europene, câte și cât ni s-or mai da. Orice bun român poate să ciordească masiv, cu o singură condiție: s-o facă cu știința, binecuvântarea și dreptul dat PSDragnea.

Poate, de asemenea, să violeze, să calce oameni cu mașina, să-i ia la pumni când e supărat, nu va păți nimic dacă se are bine cu Partidul.

Nu va mai fi nevoie ca demnitarii să schingiuiască engleza și franceza, întrucât, a se slăbi cu Occidentul lui Soros, PSDragnea va strânge tradiționalele legături de pretinie cu Turcia, Rusia, Iranul și China.

Molurile or să rămână, nu se vor preface din nou în circuri ale foamei. Dar e de văzut câți cumpărători vor mai reuși să treacă de inflația paznic la rafturi.

E adevărat, ar mai fi o diferență: poți pleca din România când vrei, n-or să te împuște grănicerii dacă încerci să treci Dunărea înot. Mai bine: în felul ăsta se alege grâul de neghină, se duc trădătorii unde-or vedea cu ochii, rămân patrioții. 

Poporul român va fi transformat din nou în ce și-a dorit să fie – o turmă de cornute dusă cu rândul la păscut, la grajd și la vot.

Cum zicea aseară doamna Kovesi: aici nu e vorba de Kovesi. Dacă PSDragnea va reuși să se descotorosească de șefa DNA, atunci așteaptă-te române! la orice, nimic nu le va mai sta în cale.

Dixi et salvavi animam meam, căci, în vremea din urmă, stimați Republicani, mă bântuie senzația tot mai acută că latru la lună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *