Cei doi militari, care au ucis în bătaie un tînăr, vor petrece Crăciunul după gratii

Cei doi militari, care au ucis în bătaie un tînăr, vor petrece Crăciunul după gratii

Cei doi militari, care duminică ar fi bătut cu bestialitate un tînăr în vîrstă de 21 de ani în parcul „Valea Trandafirilor” din Capitală, iar ulterior, l-au lăsat să zacă pînă cînd victima a decedat, vor sta 30 de zile în arest.

O decizie în acest sens a fost luată în această după amiază de magistraţii Judecătoriei Chişinău cu sediul la Ciocana. Potrivit procurorilor, cei doi îşi recunosc parţial vina. Ei neagă că l-ar fi omorît intenţionat pe tînăr, transmite Noi.md cu referire la publika.md.

Omorul a fost comis duminică, însă corpul neînsufleţit al victimei a fost depistat a doua zi. În urma măsurilor de investigație, marți noaptea, în jurul orei 22:00, oamenii legii i-au reținut pe cei doi militari la Brigada Militară de pe strada Vasile Lupu. S-a întîmplat după ce poliţiştii şi procurorii au găsit lîngă cadavrul tînărului, un bon de plată de la un magazin din Capitală.

Ulterior, în baza imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă s-a stabilit că victima a fost observată în compania altor tineri, printre care și cei doi militari. Ei fac parte din serviciul militar de aproape nouă luni.

Într-un comunicat de presă, Ministerul Apărării a precizat că de la începutul lunii ianuarie, cei doi tineri se aflau în concediu, în afara unității militare.

Dacă vor fi găsiți vinovați, ei riscă pînă la 20 de ani de pușcărie.

Sursa: Noi.md
Articol / https://noi.md/md/societate/cei-doi-militari-care-au-ucis-in-bataie-un-tinar-vor-petrece-craciunul-dupa-gratii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *