Cei mai în vogă artiști și un spectacol de focuri de artificii au încheiat Sărbătorile Iașiului

Peste 20.000 persoane, potrivit unor surse oficiale, au participat, duminică seara, în fața Palatului Culturii, la spectacolul care a încheiat cea de-a XXVI-a ediție a Sărbătorilor Iașiului.

f052ae40-294b-4911-99e1-85d4039bb0ac

Suursa foto: Sărbătorile Iașului / Facebook

Ieșenii, dar și o parte dintre cei veniți în pelerinaj la hramul Sfintei Parascheva, au mers în centrul municipiului reședință pentru a urmări artiștii preferați, acesta fiind ultimul eveniment organizat de municipalitatea ieșeană în cadrul ediției din acest an al Sărbătorilor Iașiului.

Pe scena amenajată în fața Palatului Culturii au urcat cei de la Carla’s Dreams, What’s Up, Alina Eremia, Keo, Gabriel Cotabiță, Alexandra Ungureanu și artiștii ieșeni Eda România, Daria Bahrin, Diana Vartolomei și Trupa RAO. Concertul a fost încheiat cu un foc de artificii.

În perioada 9 — 15 octombrie, la Iași s-au desfășurat mai multe evenimente în cadrul zilelor orașului și al hramului Sfintei Cuvioase Parascheva.

AGERPRES/(AS — autor: Daniela Malache, editor: Oana Popescu, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa Agerpres | Social
https://www.agerpres.ro/social/2017/10/15/cei-mai-in-voga-artisti-si-un-spectacol-de-focuri-de-artificii-au-incheiat-sarbatorile-iasiului-23-17-56

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *