Cel mai tare clip Kiki Challenge vine de la un moldovean cu o căruță

E în regulă, internetul n-a devenit mai stupid. E doar un nou an, cu un nou viral: Kiki Challenge. Uneori îți pune viața în pericol, alteori duce la un video superb ca cel de-acum.

Kiki Challenge e un fenomen care o să moară în cam o lună, dacă prinde și atât. La fel ca multe alte provocări vag stupide de pe internet, și aceasta a prins excelent la mai toți oamenii. E un fenomen viral și presupune să sari dintr-o maşină în mişcare şi să dansezi pe lângă ea pe ritmurile melodiei In My Feelings a lui Drake.

Cele mai multe filmări care au ajuns pe net până acum îți arată oameni care habar n-au să-și folosească picioarele și cam ce înseamnă să ieși dintr-o mașină în mișcare. Firesc, sunt aproape de a-și rupe gâtul și cel puțin se aleg cu niște zgârieturi.

Sigur, au fost și accidente grave, unul dintre cele mai discutate fiind al unei tinere din Statele Unite ale Americii, statul Iowa. Adolescenta de 18 ani a ajuns la spital inconştientă. Fata a încercat să execute mişcarea, însă a căzut din maşină şi s-a lovit la cap. Ceea ce se poate întâmpla mai mereu când ieși dintr-o mașină în mișcare.

Dincolo de asta, Valeriu Rascu are toate șansele să câștige internetul. El are pagina de Facebook Banca de bancuri pe care a încărcat un clip foarte frumos (disponibil și pe YouTube) și care ar trebui să ucidă în sânge Kiki Challenge, pentru că e magnific.

Valeriu e vlogger, într-o anumită parte a timpului său, iar numele paginii e o ironie la adresa furtului de un miliard din Republica Moldova. El s-a remarcat cu clipul „Cum să conduci corect un BMW”, iar acum s-a băgat la Kiki Challenge fără BMW, dar cu o căruță și un cal. Și face fix ceea ce ai crede: sare din căruță și dansează mai bine decâț 90% din adolescenții de pe net.

Sursa | Play Tech

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *