Cine a devenit noul jucător al FC Sheriff?

Cine a devenit noul jucător al FC Sheriff?

Noul jucător al clubului de fotbal “Sheriff” (Tiraspol) a devenit fundașul grec Stefanos Evangelou.

Despre acest lucru a anunțat serviciul de presă al FC Sheriff, menționînd că jucătorul a efectuat examenul medical și a semnat un contract cu clubul.

Stefanos Evangelou s-a născut pe 12 mai 1998 la Atena, capitala Greciei. Ultimul club al grecului a fost polonezul FC “Gurnik” Zabrze. Stefanos este absolvent al FC Panathinaikos. A început să se antreneze cu echipa principală în sezonul 2016/17. Pe 15 ianuarie 2017, a debutat în campionatul grec într-un meci împotriva AEK. În total, în sezonul său de debut a jucat în componența de start șapte meciuri. În mai 2018, a semnat un contract cu un alt club grec – Olympiacos. După aceea, s-a mutat la PAS (Yanina), pentru care a jucat un joc. Pe 5 octombrie 2020, Stefanos s-a mutat din nou de la Olympiacos la FC Gurnik Zabrze ca agent liber.

Este un jucător al echipelor naționale de juniori și tineret din Grecia de diferite vîrste, începînd de la Under-16 pînă la Under-21. A participat la Campionatul European 2015 printre juniori pînă la 17 ani.

Colectivul echipei FC Sheriff l-a salutat pe Stefanos Evangelou și i-a urat mult succes în tricoul galben-negru al Clubului din Tiraspol.

Sursa: Noi.md
Articol / https://noi.md/md/sport/cine-a-devenit-noul-jucator-al-fc-sheriff

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *