Cine pretinde averea lui Belmondo?

Cine pretinde averea lui Belmondo?

Proprietatea actorului francez Jean-Paul Belmondo care a murit la vîrsta de 89 de an este revendicată de cel puțin patru persoane.

De-a lungul vieții, Belmondo a avut multe relații serioase, dar a fost căsătorit de două ori. Așadar, a avut relații cu actrițele Ursula Andress, Laura Antonelli, modelele Maria Carlos Sotomayor și Barbara Gandolfi.

Acum doi ani, Belmondo s-a întors la Sotomayor, cu care a fost în relație din 1980 pînă în 1987, dar nu a avut copii. În total, Belmondo are patru copii din căsătorii diferite.

În același timp, avocații se pregătesc pentru faptul că în luptă vor intra și moștenitorii ilegitimi, despre care publicul larg nu știe încă.

În ceea ce privește proprietatea, actorul, pe lîngă mai multe apartamente, avea un studio de film, deținea un restaurant și o afacere de turism.

Ceremonia de adio de la actorul francez va avea loc pe 9 septembrie la Casa invalizilor din Paris.

Familia artistului a ieșit cu o declarație, menționînd că „și-a pierdut sprijinul”. Condoleanțele aduse familiei actorului au fost exprimate și de președintele francez Emmanuel Macron. Potrivit acestuia, Belmondo era o comoară națională.

Actorul a apărut în zeci de filme. Este cunoscut mai ales pentru rolurile sale din filmele noului val francez „Magnificul”, „Cu sufletul la gură”

„Profesional”, „Ciociara”, „Mizerabilii”, „Borsalino”. Din 1950 pînă în 1998, Belmondo a jucat pe scena teatrelor.

În 1989, actorul a primit Premiul Cesar pentru rolul din filmul „Viața unui copil răsfățat”. În 2011 a obținut Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes, iar în 2016 s-a învrednicit de Premiul Leul de Aur pentru contribuția sa la cinematografia mondială.

Sursa: Noi.md
Articol / https://noi.md/md/showbiz/cine-pretinde-averea-lui-belmondo

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *