Ciolos: Nu mai putem astepta niciun lucru bun de la majoritatea PSD-ALDE

Fostul premier Dacian Ciolos a declarat joi ca este nevoie de un proiect “care sa puna fortele politice din Opozitie la lucru impreuna, pentru ca PSD a confiscat total instrumentele institutionale”.

In opinia acestuia, PSD este incapabil sa revina la o conduita etica si onesta in raport cu Romania.

“Devine tot mai clar ca nu mai putem astepta niciun lucru bun de la majoritatea PSD-ALDE. Nu mai e suficient sa stam doar de paza la asalturile Guvernului asupra justitiei, a economiei. Este nevoie de un proiect care sa puna fortele politice din Opozitie la lucru impreuna, pentru ca PSD a confiscat total instrumentele institutionale si nu are nicio dorinta sa guverneze transparent si in interesul cetatenilor.

Am avut o noua dovada a orbirii care a cuprins acest partid, incapabil sa revina la o conduita etica si onesta in raport cu Romania”, scrie Dacian Ciolos pe pagina sa de Facebook.

El a afirmat ca Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii (PLUS) se va adresa tuturor fortelor politice care au posibilitatea si dorinta de a lucra la proiecte politice alternative.

“Situatia in care ne aflam arata clar ca nu ne mai putem ascunde in spatele unor probleme politice care ne-au facut sa ne uitam doar in curtea noastra. (…) Inainte de a vorbi de coalitii si despre o unire generica a Opozitiei, am putea incerca sa aflam care sunt prioritatile politice pe care le resimte fiecare dintre noi, pentru a depasi orice disensiune si pentru a construi o opozitie unita la PSD si la partenerul sau, ALDE”, sustine Ciolos.

Dacian Ciolos subliniaza ca exista o datorie fata de societatea civila din Romania, care a dat dovada de un comportament impecabil in ultimii doi ani.

“Le suntem datori cetatenilor Romaniei cu o solutie pentru a redresa situatia socio-economica, dar si pentru a spune clar cum vrem sa lucram impreuna sa redresam institutional Statul, Administratia, Justitia. Le datoram romanilor un comportament politic responsabil”, mai arata fostul premier.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *