CJ Olt, proiect de peste patru milioane de lei pentru UPU Slatina. Echipamente de ultimă generație vor fi achiziționate

CJ Olt, proiect de peste patru milioane de lei pentru UPU Slatina. Echipamente de ultimă generație vor fi achiziționate
Consiliul Județean Olt a semnat, vineri, contractul de finanțare nerambursabilă pentru proiectul „Dotarea Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina”. Investiția este finanțată în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020 și are o valoare de 4.341.244,95 lei, din care valoarea finanțării nerambursabile 4.254.420,05 lei, reprezentând 98% din valoarea eligibilă a proiectului.
„Într-un context atât de dificil, din punct de vedere al sănătății, considerăm vital să depunem în continuare toate eforturile susținute pentru a reuși să avem asigurate serviciile medicale de urgență, la cel mai înalt nivel. De asemenea, asigurăm locuitorii județului nostru că vom continua să desfășurăm activitățile care susțin dezvoltarea socio-economică, prin accesarea continuă a proiectelor guvernamentale, europene și prin punerea la dispoziție a tuturor resurselor economice, necesare depășirii acestei situații de urgență. Obiectivul general al proiectului îl constituie eficientizarea serviciilor integrate centrate pe pacient și a tratamentului patologiei complexe, care necesită o abordare integrată în cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina”, se arată întru-un comunicat al CJ Olt.
Astfel, vor fi achiziționate echipamente de ultimă generație pentru UPU Slatina, inclusiv un computer tomograf. Aparatele mai vechi vor fi înlocuite cu unele noi.

Post Views:
258

Citiţi continuarea acestui articol
Sursa/Autor: Florentina Ştefan Ciobanu