CNAS îndeamnă beneficiarii să se programeze în regim online pentru toate prestațiile sociale

CNAS îndeamnă beneficiarii să se programeze în regim online pentru toate prestațiile sociale

Avînd în vedere situația epidemiologică din țară și în scopul evitării contaminării și răspîndirii COVID-19, Casa Națională de Asigurări Sociale îndeamnă beneficiarii să-și programeze în continuare, în regim online vizita la Casa Teritorială de Asigurări Sociale.

Pentru a vă programa online este necesar să accesați bannerul “Programare online la CTAS” de pe pagina oficială www.cnas.md, și să faceți următorii pași: selectați oficiul CTAS conform vizei de domiciliu, tipul serviciului, data nașterii, indicați IDNP-ul, numele, prenumele, precum data și ora programării, transmite Noi.md cu referire la Radiochisinau.md.

Reamintim că, în zilele de luni, marți și miercuri sînt deserviți solicitanții/beneficiarii de pensii, alocații, compensații și ajutoare. Joi și vineri sînt deserviți solicitanții/beneficiarii de indemnizații adresate familiilor cu copii, indemnizații de maternitate și indemnizații paternale. Zilnic, de luni pînă vineri se pot adresa solicitanții/beneficiarii de ajutoare de deces și bilete de tratament balneosanatorial, precum și persoanele fizice și juridice plătitori de contribuții la bugetul asigurărilor sociale de stat, inclusiv pentru eliberarea certificatelor.

Pe site-ul oficial al instituției www.cnas.md, în partea dreaptă a paginii, puteți găsi toate serviciile prestate de Casa Națională în mod electronic.

În cazul în care apar întrebări ce țin de “Programarea online la CTAS” contactați Centrul de Apel al CNAS la telefonul 022 257 777.

Sursa: Noi.md
Articol / https://noi.md/md/societate/cnas-indeamna-beneficiarii-sa-se-programeze-in-regim-online-pentru-toate-prestatiile-sociale

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *