Comisarul european Günther Oettinger – în vizită oficială la București joi; el se va întâlni cu președintele și cu premierul

Comisarul european Günther Oettinger, responsabil pentru Buget și resurse umane, va veni într-o vizită oficială la București joi, când se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis și cu premierul Mihai Tudose, dar și cu membri ai Executivului, informează un comunicat al Reprezentanței Comisiei Europene în Capitală transmis AGERPRES.

31d26b3e-79ac-4e5d-84a1-852daff7ec06

În cursul vizitei sale, înaltul oficial european va avea, de asemenea, discuții cu ministrul Finanțelor, Ionuț Mișa, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, și cu reprezentanți ai comisiilor de specialitate ale Parlamentului.

De asemenea, Günther Oettinger va susține un discurs în cadrul conferinței “10 ani de la aderarea României la UE: de la coeziune la convergență”, organizată de Reprezentanța Comisiei Europene în România cu sprijinul Băncii Naționale a României, și va participa la un dialog cu cetățenii la Academia de Studii Economice.

Vizita comisarului Günther Oettinger are ca scop dezbaterea cu autoritățile naționale a viitorului finanțelor Uniunii Europene, în contextul noului cadru financiar multianual, care va fi prezentat în mai 2018.

AGERPRES/(AS — autor: Oana Ghiță, editor: Florin Marin, editor online: Irina Giurgiu)

AGERPRES | SURSA 
https://www.agerpres.ro/politica/2017/10/25/comisarul-european-g-nther-oettinger-in-vizita-oficiala-la-bucuresti-joi-el-se-va-intalni-cu-presedintele-si-cu-premierul-15-44-50

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *