Cristian Mischie, candidatul ALDE la Primăria Telești (Gorj), și-a depus candidatura

Cristian Mischie, candidatul ALDE la Primăria Telești, și-a depus candidatura la Biroul Electoral de Circumscripție Telești,  în cursul zilei de luni, 16 octombrie 2017. Candidatul ALDE a fost însoțit la circumscripție de Dian Popescu, președinte ALDE Gorj, Ninel  Muja, vicepreședinte  Consiliul Județean Gorj, Robert Filip, primarul Orașului Rovinari, Ion Popescu, primarul Comunei Drăguțești, Niculina Mocioi, vicepreședinte ALDE Gorj , Marius Borcan, consilier județean, consilieri locali din Tg-Jiu, Motru , Rovinari și Bâlteni.

La ieșirea din Circumscripția Electorală Telești,  Cristian Mischie a declarat că are încredere în forțele sale, își dorește să câștige lupta pentru Primăria Telești pentru a rezolva problemele cu care se confruntă comunitatea și a dat garanții  că banul public va fi  investit în proiecte benefice pentru comunitate.

Președintele ALDE Gorj, Dian Popescu, a declarat că în cele două săptămâni de campanie tot activul de partid va avea ca prioritate implicarea în campania de la Telești  și că își dorește o competiție electorală în care bătălia să fie una elegantă, bazată pe proiecte.

Campania ALDE de la Telești este coordonată de fosta deputată Niculina Mocioi și Ninel Muja, vicepreședinte Consiliul Județean Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *