CS U Craiova, prima reacţie după oferta Barcelonei pentru Ivan. Cum comentează Săndoi interesul catalanilor | @ProSport

“FC Barcelona negociază transferul atacantului Andrei Ivan”, e titlul din cotidianul catalan Sport prin care se anunţă că echipa blaugrana e interesantă de noul puşti minune al Craiovei.

Scăpată de interdicţia de transferuri impusă de FIFA, Barcelona vrea să-şi refacă “bazinul de talente”, iar Ivan se află pe lista directorilor clubului, catalanii dorind pentru început să-l împrumute, pentru ca apoi să ofere patru milioane de euro în schimbul atacantului dorit şi de Steaua.

Emil Săndoi, antrenorul lui CS U Craiova, sub comanda căruia Ivan a devenit cel mai bun tânăr fotbalist din Liga 1, a comentat interesul Barcelonei pentru fotbalistul de doar 18 ani care în acest sezon şi-a trecut în cont patru goluri şi trei pase decisive.

Săndoi, care are mici şanse să mai continue pe banca oltenilor în a doua parte a campionatului, a primit ştirea cu bucurie, dar a fost şi puţin surprins de interesul catalanilor. “M-a bucurat când am văzut ştirea. Am rămas puţin surprins.

Ivan e un jucător foarte tânăr, de mare perspectivă. Eu ştiu foarte bine că la jucătorii tineri pot fi fluctuaţii de formă, aşa cum a fost şi la el. Probabil că-l vor împrumut prima dată, vă daţi seama. Până la urmă e important să ajungi acolo oricum ai face-o.

Noi în România avem jucători tineri care pot progresa. Uitaţi-vă la jucătorii Academiei Hagi”, a declarat Emil Săndoi pentru Dolce Sport.

4 milioane de euro oferă Barcelona pentru Ivan, o sumă apropiată de ceea ce aşteaptă oficialii craioveni pentru atacantul de 19 ani.

4 goluri a marcat Andrei Ivan în Liga 1 în acest sezon, în 18 partide. Atacantul a reuşit şi 3 pase decisive

Sursă: CS U Craiova, prima reacţie după oferta Barcelonei pentru Ivan. Cum comentează Săndoi interesul catalanilor | @ProSport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *