Dacia rămâne low-cost doar în privinţa preţului. Renault introduce dotări scumpe pentru Dokker şi Lodgy

Renault a decis să introducă în echipările modelelor Dokker şi Lodgy dotări care fac parte din categorii mai scumpe, dar care nu cresc totuşi preţul maşinilor.

Se fabrică în Maroc, însă lumea le asimilează drept modele veritabile ale constructorului de la Mioveni. Este vorba de Dacia Dokker şi Dacia Lodgy, două modele pentru care responsabilii francezi de la Renault s-au gândit că este nevoie de câteva schimbări.

În funcţie de versiunile de echipare, ambele tipuri pot fi acum dotate cu noutăţi precum cruise control (pilot automat) cu limitator de viteză, funcţie de reducere a combustibilului Eco Mode şi termometru exterior. Preţul maşinilor rămâne însă neschimbat.

Limitatorul de viteză va veni în standard pentru versiunile Black Line ale lui Lodgy şi ca opţiune pentru Dokker, Dokker Van şi Lodgy, în cazul ultimelor în schimbul unui preţ de 150 de euro. La rândul său, funcţia Eco Mode este acum disponibilă din standard indiferent de versiunile de motorizare existente pe Lodgy, Dokker şi Dokker Van.

Motorul dCI 110 este disponibil în gama Lodgy Silver Line la un preţ de pornire de 14.900 euro, pentru versiunea cu cinci locuri, şi 15.400 euro pentru versiunea cu şapte locuri.

Pentru cele mai tari noutăți, teste și reportaje auto, moto și chiar velo, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”.

 

continuare… .

Sursa | Auto | Digi24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *