Dancila va vota la referendum: Sunt un sustinator al statului de drept, al independentei Justitiei

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca va merge duminica la urne si va vota atat pentru alegerile europarlamentare, cat si pentru referendum.

Aflata miercuri intr-o vizita in Bacau, Dancila a afirmat ca va participa la referendum pe motiv ca este un sustinator al statului de drept si al independentei Justitiei.

“Da. Voi participa duminica la vot si voi vota la ambele, si pentru alegerile europarlamentare, voi vota pentru imaginea Romaniei, voi vota pentru castigarea demnitatii Romaniei pentru ca, stiti, am fost europarlamentar noua ani de zile, stiu ce inseamna lucrul in institutiile europene, stiu cat de important este sa avem acolo oameni implicati, oameni care sa lucreze pe directive, pe regulamente, in care sa se regaseasca si obiectivele Romaniei si ale romanilor. (…) Voi vota si pentru referendum.

Asa cum am spus de fiecare data, sunt un sustinator al statului de drept, al independentei Justitiei, dar si al drepturilor cetatenilor, pentru ca si acest lucru trebuie sa il avem in vedere de fiecare data si intre toate trebuie sa existe un echilibru”, a afirmat Dancila.

Premierul a vizitat, miercuri, Insula de Agrement din Bacau, unde a urmarit stadiul fizic al proiectului de reabilitare si modernizare a acesteia, precum si lucrarile de decolmatare a lacului din jurul insulei.

Insula de Agrement din Bacau este realizata in baza unui proiect de reabilitare si modernizare in valoare de peste 52 de milioane de lei, din care contributia Uniunii Europene este de aproximativ 16,6 milioane. Lucrarile au inceput in urma cu sapte ani si, cu toate ca termenul de finalizare a proiectului era sfarsitul anului trecut, ele au fost inghetate atat ca urmare a unor contestatii in instanta, cat si a faptului ca societatea comerciala contractanta nu dispunea de utilajele si echipamentele necesare derularii unor asemenea tipuri de lucrari.

Citeste si:

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *