Danileţ: “Lazăr putea fi revocat că îi stă uneori cravata strâmb!”

Odată cu Tudorel Toader, în România a început era în care ministrul Justiţiei poate revoca un înalt procuror pentru orice motiv doreşte el, atrage atenţia, pe Facebook, judecătorul Cristi Danileţ.

Aşadar Procurorul General al României e propus spre revocare pentru conducerea defectuoasă a Ministerului Public singura lui vină fiind aceea că a vorbit public, dar nu pe placul ministrului justiţiei.

Sincer, putea fi revocat că îi stă uneori cravata strâmb sau pentru că poartă ochelari. Pentru că odată cu Toader Tudorel a început era în care ministrul justiţiei poate revoca un înalt procuror pentru orice motiv doreşte el.

Eu am mai spus-o: nu controlează o persoană cel ce o numeşte în funcţie, ci cel care o poate revoca”, scrie, pe Facebook, judecătorul, după ce Tudorel Toader a cerut revocarea lui Augustin Lazăr.

Reamintim că Tudorel Toader a cerut ieri revocarea lui Lazăr după ce a trecut în revistă un rechizitoriu cu 20 de puncte, exact ca în cazul fostei şefe DNA. Lui Lazăr i s-au reproşat de la protocoale până la faptul că ar fi pronunţat “cu plăcere” sintagma “nişte inculpaţi de rang înalt.” Mai multe informaţii pe acest subiect puteţi accesa aici.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

continuare… .

Sursa | Epoch Times Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *