De unde vin banii? Modul misterios in care au crescut veniturile FRF pe 2017

Federatia Romana de Fotbal a incheiat anul 2017 pe plus, veniturile fiind mai mari decat cheltuielile cu 690 de mii de lei, aproape 150 de mii de euro. Anuntul a fost facut la jumatatea lunii martie si dupa ce, in februarie, se prefigura o pierdere de 2,6 milioane de lei.

In data de 15 martie, FRF le-a trimis membrilor afiliati un bilant contabil din care reiese ca forul condus de Razvan Burleanu a incheiat anul 2017 pe profit, cu incasari de 86,8 milioane de lei si cheltuieli de 86,1 milioane de lei.

Totusi, aceste date contrazic un alt raport al FRF, de aceasta data din 1 februarie. Atunci, Federatia le-a transmis celor de la ProSport un grafic cu veniturile realizate din 2010 si pana in 2017, iar cifra pentru anul trecut era de 83,5 milioane de euro.

Rezulta astfel o diferenta de 3,3 milioane de lei intre incasarile pe 2017 raportate la 1 februarie si cele raportate la 15 martie si nimeni din cadrul Federatiei nu a explicat de unde au aparut acesti bani in bilant.

Lucrurile nu se opresc aici. ProSport a mers pe firul bilantului si a descoperit ca tot in 2017 depozitele bancare ale Federatiei au scazut de la 4,63 milioane de euro la 3,92 milioane de euro.

Scaderea este de putin peste 700 de mii de euro, adica 3.25 milioane de lei.

Absolut intamplator, suma care a “disparut” din depozitele bancare ale Federatiei in anul 2017 este foarte aproape de cea care a aparut in bilantul contabil al aceleiasi Federatii la capitolul venituri.

Pana in momentul acesta, FRF nu a explicat oficial de ce a comunicat doua cifre la capitolul venituri realizate in anul trecut si nici ce s-a intamplat cu cele 700 de mii de euro care s-au “evaporat” din conturi in 2017.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *