De Ziua Armatei Române, ministrul Fifor le-a mulțumit militarilor din teatrele de operațiuni

Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, s-a adresat miercuri, într-o videoconferință, cu ocazia Zilei Armatei, militarilor români din teatrele de operații din Afganistan, Kosovo și Bosnia și Herțegovina, militarilor aflați în Polonia, precum și echipajului Fregatei “Regele Ferdinand “, aflat în misiune NATO în Marea Mediterană, mulțumindu-le pentru modul în care își fac datoria față de țară, departe de familii.

0dd6cce1-f907-4111-b20b-87a0a17e9d45

Militarii români au prezentat conducerii ministerului o analiză a situației de securitate din zonele de responsabilitate, stadiul de îndeplinire a misiunilor și au raportat că starea de sănătate și nivelul moralului personalului sunt foarte bune, se arată într-un comunicat de presă transmis de MApN.

În anul 2017, Armata României participă la misiunea NATO Resolute Support din Afganistan cu peste 620 de militari, alți aproximativ 300 fiind desfășurați în operații sub comandă/mandat NATO, UE, ONU și OSCE în alte regiuni.

AGERPRES/(AS — autor: Mihaela Tudorache, editor: Claudia Stănescu)

AGERPRES | SURSA 
https://www.agerpres.ro/politica/2017/10/25/de-ziua-armatei-romane-ministrul-fifor-le-a-multumit-militarilor-din-teatrele-de-operatiuni-20-26-10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *